Движението на влаковете в страната се нормализира

Снимка: Infomreja.bg

Пътищата са проходими при зимни условия. Няма бедстващи граждани

Движението на влаковете в страната се осъществява нормално без възникване на допълнителни затруднения. Към момента няма престояващи композиции и участъци с прекъснато движение. Закъсненията на влаковете, които пътуват в момента, са резултат от вече възстановените прекъсвания в движението поради усложнената зимна обстановка.

БДЖ призовава своите клиенти да се информират предварително при планиране на своето пътуване, да търсят съдействие от персонала във влака в случай на забелязани нередности като например: незатворени преходни врати, липса на отопление във вагоните или възникнали принудителни престои.

Пътищата са проходими при зимни условия. Няма бедстващи граждани, съобщават от МВР.

Сняг вали в област Варна, както и в района на Карнобат, Айтос и „Ришки“ проход /обл, Бургас/, Овчево, Кирково и Звездел /обл. Кърджали/, Троян и Шипково /обл. Ловеч/, Картела /обл. Пазарджик/, Студенец /обл. Пловдив/, Сливен и Котел /обл. Сливен/, Гълъбец и Пирдоп /обл. София/, проход. „Шипка“, гр. Шипка, гр. Павел Баня, гр. Мъглиж и слаб снеговалеж на пр. „Република”, гр.Гурково /обл. Стара Загора/.

Затворени за всички моторни превозни средства са проходите  „Троянски“ и „Шипка“ , за моторни превозни средства над 12 това - „Петрохан“ , „Превала“ и „Ришки“.

От пътна полиция апелират шофьорите стриктно да спазват указанията на органите на реда при затваряне на участъци за снегопочистване.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK