Двете финалистки от Кюстендил получиха подаръците си от "Коледа в Мрежата"

Снимка: Infomreja.bg

В офиса на ИНФОМРЕЖА в Кюстендил бяха поканени спечелилите конкурса – Анастасия Димитрова и Мария Симеонова, за да си получат своите награди.

Анастасия Димитрова е ученичка в 10. „Б“ клас на Езикова гимназия „Д-р Петър Берон”, а Мария Симеонова е ученичка в 7. „В“ клас на Трето основно училище „Проф. Марин Дринов”.

И двете получиха грамота за участие за „Най-креативно писмо до Дядо Коледа“ в рубриката „Коледа в мрежата” на ИНФОМРЕЖА и бяха наградени и двете участнички с грамоти и с книгата „Етиопска приказка”, която е една от най-четените и превеждани български книги за 2018 г.

Лично послание към наградените отправи авторът на „Етиопска приказка” - саморъчно написан с негов автограф.

Анастасия Димитрова се представи още и в конкурса за статия на тема „Трите неща, които искам да променя в себе си”, след което е поканена да участва в авторския екип на сайта „Походът”.

Печели още и второ място за есе на тема „По Коледа стават чудеса” към ОДК.

Тя обича литературата и театъра, за това редовно пише есета и разкази.

Мария Симеонова изпрати баща си да и получи наградата тъй като по това време имаше учебни занятия. Тя също получи книгата за магичната история за най-голямото съкровище на света с автор Владимир Караджов, както и сборник от песни „Мурови стребла”от Константин Икономов. Нейното пожелание от автора Владимир Караджов беше: „Когато на лицето ти усмивка има, мигом те затопля студената зима! Кураж и приключения!“.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK