Ученици от Трето ОУ – Гоце Делчев, изписаха с телата си "Бъди позитивен!"

Снимки: Трето ОУ - Гоце Делчев

Изтичащата седмица донесе много положителни емоции в Трето основно училище „Братя Миладинови“. Във вторник учениците от I – IV клас изписаха с телата си „Бъди позитивен“ на двора на училището.

На следващия ден те посрещнаха рано сутринта учениците и учителите с предизвикателства, на които всички откликнаха с радост и удоволствие. Интересно беше и за членовете на Съвета, които също много се забавляваха, тъй като и към тях имаше отправени предизвикателства. Особено доволна бе Мариана Халачева – директор на училището.

В четвъртък инициативата продължи с призива: „Не забравяй да бъдеш готин и днес!“. В голямото междучасие ученици от Съвета, преоблечени като картонени кукли, предизвикаха още по-голямо вълнение у своите съученици.

Последното мероприятие за седмицата беше реализирано в петък, когато  Съветът на децата към Трето ОУ проведе съвместна инициатива с Ученическия парламент на ПГ по МСС „Пейо Крачолов  Яворов“.

Под надслов „Знакът на непреходното“ бяха отбелязани две годишнини - 82 години от написването на Дунавското хоро и 121 години от рождението на неговия автор - военния музикант Дико Илиев.

Седмокласничката Снежана Костадинова представи свое авторско стихотворение, което написа в навечерието на празника, вдъхновена от Дунавското хоро.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK