Две коли се удариха на пътя Места-Гоце Делчев, пострадаха четирима

Снимка: Infomreja.bg, архив

Четирима души пострадаха при тежка катастрофа на пътя между село Места и Гоце Делчев.

Инцидентът е станал към 12:40 часа вчера. Лек автомобил „БМВ“ с 39-годишен водач от гърменското село Хвостяне на десен завой навлязъл в насрещната лента и се забил в лек автомобил „Киа“, управляван от 49-годишен банскалия.

При удара са пострадали водачът на киата, който е с травма на лявата ръка и порезна рана на десния крак; 29-годишен мъж от Банско, който пътувал в същия автомобил, е с натъртване в областта на гърба; 39-годишна пътничка в БМВ-то от Хвостяне е с фрактура на предмишницата на дясната ръка, котузия в областта на главата и травма в областта на кръста; както и 18-годишно момиче от Хвостяне, което е с порезна рана в областта на главата.

Причините за произшествието се изясняват. Най-вероятно водачът на БМВ-то се е движел с несъобразена скорост и е подценил острите завои в пътния участък.

 

КОМЕНТАРИ

And14:40 - 01.10.2018
Селския бек на БМВ пред селската пръчка на патрон решил да се реди и завоя взел на сеч. Едно е на къра друго е на пътя, ама високопланинския това не го знае. Водача на Кията да го спуска от дела, а после застрахователя ще го приключи. Така бека ще се озъби че ще вие като вълк на лунна светлина.
Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK