Над 120 младежи от цялата страна ще участват в 9-ия Зимен университет в Сандански

Снимка: ГЕРБ, архив

Младежи ГЕРБ ще проведат 9-ия Зимен университет в Сандански на 24. и 25. февруари. Форумът се организира съвместно от Младежи ГЕРБ, Сдружение „Граждани за европейско развитие на България“ и Фондация „Ханс Зайдел“.

Събитието ще открие зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията, Цветан Цветанов. В откриването ще участват още председателят на Младежи ГЕРБ и зам.-министър на външните работи Георг Георгиев, представителят на Фондация „Ханс Зайдел“ в България, Богдан Мирчев, кметът на Сандански, Кирил Котев, кметът на община Благоевград, Атанас Камбитов и народният представител от ГЕРБ-Благоевград и областен координатор на партията, Даниела Савеклиева.

По време на форума над 120 младежи от цялата страна ще дискутират по различни теми, свързани с политиката, Европейския съюз, икономиката и културата. Сред основните акценти на конференцията ще бъде Българското председателство на Съвета на ЕС и неговите приоритети.

Сред гост-лекторите на форума са министърът на Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 Лиляна Павлова, председателят на Комисията по образувание и наука в Народното събрание Милена Дамянова, зам.-министърът на икономиката Александър Манолев, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, председателят на Съюза на артистите в България Христо Мутафчиев и др.

Деветото издание на Зимния университет ще бъде открито на 24. февруари (събота) от 9:30 часа, в парк-хотел „Пирин“ в Сандански.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK