Две коли се удариха на Е-79 край Благоевград

снимки: infomreja.bg

Два автомобила се удариха на главен път Е-79 край Благоевград. Инцидентът е станал към 17 часа при разклона за с. Бараково. Лек автомобил Ланча с кюстендилска регистрация се движел откъм Бараково, за да направи ляв завой и да се включи в главния път в посока Благоевград.

Ланчата навлязла в кръстовището, без да осигури предимство на идващия откъм Благоевград лек автомобил Роувър със софийска регистрация. Така движещият се на път с предимство Роувър, в който пътувало възрастно семейство, ударил с дясната си предна част вече завилата Ланча.

В нея водачът пътувал с двамата си синове, единият на възраст около 7 години. Съпругата на софиянеца и най-малкият син на водача, причинил катастрофата, се отърваха само с уплаха.

Екип на КАТ-Пътна полиция - Рила пристигна на местопроизшествието и изтегли от кръстовището автомобилите, за да не пречат на движението по Е-79. Малко след това на мястото на инцидента дойде и патрулка на Групата за тежки престъпления по пътищата към ОД на МВР-Кюстендил.

Причините за пътно-транспортното произшествие се изясняват. На двамата водачи са взети кръвни проби за алкохол.

 

КОМЕНТАРИ

SD20:00 - 28.05.2012
Направили са шоу за трите магистралки,които обслужват това кръстовище. А иначе аз редовно пътувам по този маршрут и левия завой наистана е много коварен,както и левия от София за Бараково.
Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK