Два джипа изгоряха при ПТП в Гоце Делчев

снимка: infomreja.bg, архив

Два джипа се сблъскаха и изгоряха при мистериозна катастрофа в Гоце Делчев. Инцидентът е станал малко след 4 часа тази сутрин на площад "Гоце Делчев в града. Пламъците са потушени от пристигнал на място екип огнеборци от РСПБЗН - Гоце Делчев. 

По първоначална информация няма пострадали. 

Единият джип е със софийска регистрация и е спрял на пешеходната пътека пред сградата на Митрополията.

Другата кола, с благоевградска регистрация, пък се е покатерила на стълбите към паметника на Гоце Делчев. 

Причините за катастрофата се изясняват. 

В града усилено се говори, че джипът със софийска регистрация е бил управляван от Лиляна Хаджиева, на около 25 години от село Борово, която живее в Гоце Делчев. С нея пътувала и нейна приятелка, която работела като фризьорка. 

Има предположения, че водачката е седнала зад волана след употреба на алкохол.

ИНФОМРЕЖА  научи, че водачката на единия джип отнесла двете паркирани возила. При сблъсъка двата джипа се възпламенили. Уплашена, жената избягала от местопроизшествието. По-късно тя е установена от полицията. Според неофициална информация, тя не е пострадала, имала леко нараняване само на крака. Затова не е потърсила лекарска помощ.

Работата по случая продължава. Засега не е ясна причината за катастрофата, както и това дали водачката е тествана за алкохол. Няма информация и затова дали й е взета кръвна проба. 

От пресцентъра на ОД МВР в Благоевград не дават информация за инцидента. Пресаташето Йорданка Шаркова не вдига мобилния си телефон. 

 

 

снимка: infomreja.bg, архив
снимка: infomreja.bg, архив
снимка: infomreja.bg, архив
снимка: infomreja.bg, архив

КОМЕНТАРИ

Анко07:27 - 23.04.2014
Славчо, помисли малко преди да напишеш някоя глупост. И се пише "уронвате", а не "оронвате".
Десислава14:06 - 21.04.2014
Благодаря за коментара,Славчо!
хахахах11:50 - 21.04.2014
хахах ,компаниятанамасата дето са знаели че ще потеглят след пиянската нощ с автомобил не са ги спряли вие искате случайни хорадето дори и не ги познават да ги спрат .Ако намоята маса имаше такъв случай с мои близки най малкото щях да им взема ключа и с едно такси щях да ги разкарам по домовете им.Бяха весела компания и нищо повече което е напълно нормално нали затова са отишли да се веселят но грешката на компанията е след после .Но това едва ли вече иманякакво значение важното е че са живии здрави и доБре си изиграха картите ,от тук нататък потърпевшите да му мислят и полицаите как ще ги защитават
znai4o komentarski08:50 - 20.04.2014
За да го изстрелят тоя джип до паметника сигурно са карали поне с 200 в час надали нормален и трезвен човек би карал по булеварда с такава скорост, така че те са виновни наглите им кухи лейки, но не това е проблема, а че го правят в града и са заплаха, и за други хора като са такива баровки що не си построят една писта на края на града и там да ходят да си трошат главите.

FACEBOOK