Пиян шофьор от Петрич причини сериозни материални щети

Снимка: Infomreja.bg

Пробата е отчела 2,71 промила алкохол в издишания от него въздух

И през последните дни в Югозапада не липсват пътнотранспортни произшествия, за радост - без жертви. 

На 15-и януари около 14:15 часа на ул. „Хр. Смирненски“ в Благоевград товарен автомобил „Фолксваген Кади“, управляван от 37-годишен от  Благоевград, движейки се на заден ход към улица “Гьорче Петров“, е блъснал 92-годишна жена, която се е намирала зад автомобила.

В резултат на инцидента пешеходката е паднала на пътното платно  и е получила открита рана на дясната вежда. Тя е транспортирана до ЦСМП от 37-годишния водач и след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение.

Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на 37-годишният мъж е отрицателна.

На следващия ден около 10:30 часа на Е-79 в  Сандански е станало ПТП, след като на 65-годишен водач на лек автомобил „Дачия Сандеро“ е прилошало. Мъжът е загубил управление над автомобила, който е навлязъл в насрещната лента за движение и след като я пресякъл, се  блъснал в паркиран извън пътното платно лек автомобил „Фолксваген Голф“. 

Шофьорът е с охлузвания в областта на гърдите.

Пробата за наличие на алкохол в издишания от него въздух е отрицателна.

Около 4 часа по-късно на ул. „Рокфелер“ в  Петрич лек автомобил „Опел Вектра“ с 49-годишен водач от същия град е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е блъснал в лек автомобил „Нисан Мурано“. 

При инцидента няма пострадали хора. Нанесени са материални щети.

Пробата за наличие на алкохол в издишания от шофьора въздух е отчела 2,71 промила.

По случая е образувано бързо производство.

Около 05:30 часа на 17-и януари в село Левуново, община Сандански, лек автомобил „Мерцедес“ с 19-годишен водач от Сандански, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, е излязъл вляво от пътното платно и се е блъснал в ограда на частен дом.

Водачът на автомобила е пострадал с охлузвания в областта на главата и болки в левия крак.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK