Две катастрофи станаха вчера между Симитли и Благоевград

Снимка: Infomreja.bg

Причините - неспазване на дистанция и несъобразена скорост

Вчера около 18:30 часа на  Е-79, между Симитли и  Благоевград, лек автомобил „Фолксваген Поло“ с 58-годишен водач от Благоевград, движейки се в посока Благоевград, не спазва необходимата дистанция от намаляващ скоростта си лек автомобил „Фолксваген Поло“ и се блъска в задната му част.

С натъртване на гръдния кош е пострадала 60-годишна жена, пътувала в първия автомобил. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

Около час по-късно на АМ „Струма“, в района на 89 км, товарен автомобил „Рено Канго“ с 28-годишен водач от Гоце Делчев, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост в посока от Благоевград към Симитли, на ляв завой се удря в движещ се пред него лек автомобил „Мерцедес“, след което излиза вляво от пътното платно и се удря в мантинела.

С болки в областта на гърба е пострадал 37-годишният водач на лекия автомобил „Мерцедес“, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK