Две катастрофи на пътя за Бяла. Пожарникари рязаха кола, за да спасят шофьора

Снимка: БГНЕС

Към 15.55 часа на пътя Велико Търново-Бяла в района на с. Раданово е станал пътен инцидент между бус и лек автомобил. По първоначални данни, има пострадали от двете превозни средства, чието състояние се уточнява от пристигналите медицински екипи на Спешна помощ. Пътна полиция регулира движението, организиран е обход през Полски Тръмбеш.

Около час по-рано, пътен инцидент между два леки автомобила на пътя Русе-Бяла наложи затваряне на движението в участъка за тежки автомобили. За леките е организиран обход през Пиргово до отстраняване на увредените коли. 

Пострадали са двамата шофьори, които са откарани в русенската болница. Те са с множество травми, но засега в стабилно състояние.

Инцидентът е станал малко след 14 часа на Мойсевия баир, в трилентов участък, между лек автомобил „Фиат“ и БМВ. Малко преди това е започнало да вали и пътят е станал хлъзгав. По неизвестни засега причини едната от двете коли е навлязла в насрещното движение и се е ударила челно в движещия се срещу нея автомобил. Наложило се колите да се режат, тъй като пострадалите бяха затиснати под смачканите ламарини. Първа помощ е оказала и лекарка, която е пътувала по пътя Русе-Бяла, съобщават от БГНЕС.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK