Две фирми с оферти за доставка на оборудване за МБАЛ "Иван Скендеров"

снимка: Община Гоце Делчев

Столичните фирми МЕДИМАГ-МС” ООД  и „СОЛОМЕД” ООД се конкурират за спечелването на крупната обществена поръчка на стойност 3, 6 млн. лв. за доставка на оборудване за МБАЛ "Иван Скендеров" в Гоце Делчев.

Вчера след изтичането на законовия срок за подаване на оферти общинска комисия е отворила предложенията на двете фирми кандидатки, съобщиха от кметството в Гоце Делчев. 

До 13 май ще бъде извършено класирането и ще стане ясно коя от двете фирми е спечелила обществената поръчка, обявена от общинската администрация след спечелен проект "Преустройство и преоборудване на помещения в МБАЛ „Иван Скендеров”.

Спечеленият от община Гоце Делчев проект е по Оперативна програма „Регионално развитие”. Стойността му е 3 634 402 лева.

Целта е да се подобри качеството на диагностично-лечебния процес и ефективността на болницата. По проекта се предвижда да бъде доставено модерно оборудване, с което значително ще се подобри качеството на предлаганите здравни услуги.

По друг проект за трансгранично сътрудничество „България – Гърция“ МБАЛ "Иван Скендеров" вече получи модерна медицинска техника и оборудване – ехограф, родилни легла, операционна маса, масичка за инструменти и друго оборудване.

 

КОМЕНТАРИ

Агент09:42 - 30.03.2013
Престиж Бизнес на агент от ДС Шапчица не участва ли? Много интересно ако отговора е НЕ
Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK