Установиха поредни пияни джигити в Трън и Брезник

Снимка: Infomreja.bg

45-годишен е задържан за кражба

ОДМВР - Перник: Две бързи производства за управление на автомобили след употреба на алкохол са започнати от служители на РУ – Трън.

Вчера, около 01,00 ч. през нощта, в с. Ломница посока гр. Трън е проверен Опел „Фронтера“ с водач 43-годишен от гр. София. Алкохолната му проба с дрегер показала 1, 35 промила в издишания въздух. Взета му е кръвна проба за химичен анализ.

С 1, 74 промила алкохол в издишания въздух е управлявал лек автомобил „Опел“ 44-годишен жител на брезнишкото с. Ноевци. Мъжът бил проверен вчера, около 16, 00 ч., в трънското с. Стрезимировци. Отказал кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за до 24 часа с полицейска мярка. Работата по документиране на случаите продължава.

Междувременно от пресцентъра на полицията в Перник съобщават, че вчера, в Първо РУ е подаден сигнал от 34-годишен перничанин, че са разбити стъклата на управлявания от него товарен автомобил Ситроен „Джъмпер“ и са откраднати алуминиева стълба и винтоверт.

Автомобилът бил паркиран на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ в областния град, а посегателството извършено през нощта. Полицаите извършили оглед и предприели действия за установяване на извършителя. Задържан за до 24 ч. с полицейска мярка е 45-годишен мъж от областния град, чиято съпричастност е в процес на установяване.

Образувано е досъдебно производство и действията по разследването продължават.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK