Две бързи производства по празниците в Пернишко

Снимка: Infomreja.bg

Без сериозни произшествия и нарушения на обществения ред в Новогодишната нощ

Две бързи производства са започнати в Перник и Радомир. На 31 декември минала годна, около един час преди полунощ, в гр. Перник е проверен лек автомобил „Тойота“, управляван от 29-годишен столичанин.

При изпробването му с техническо средство за алкохол са отчетени 1, 48 промила. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и е задържан за 24 ч. с полицейска мярка.

Междувременно столичанин е задържан за неплащане на хранителни продукти. Вчера, около 14, 45 ч. е подаден сигнал от охраната на голям магазин в Радомир, че са установили мъж, който се опитал да изнесе хранителни продукти от локала, без да ги заплати.

Пристигналите на място полицаи задържали 49-годишен мъж от гр. София. Наложена му е полицейска мярка за срок до 24 ч. Работата по документиране на случаите продължава.

Спокойно и без произшествия и нарушения на обществения ред преминаха празниците в Пернишка област. Няма регистрирани тежки престъпления и пътнотранспортни произшествия.

Не са получени данни за пострадали от пиротехнически средства. Празниците на открито и в заведения преминаха в спокойна обстановка, съобщават от пресцентъра на ОДМВР - Перник.

Прибирането по домовете след дългите Коледни и Новогодишни празници беше спокойно, без задръствания и чакащи колони от автомобили.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK