Две близначки, хванати за ръка, се хвърлиха под влака

Жилището на двете сестри в Благоевград, снимка: infomreja.bg
Хванати за ръце близначки от Благоевград се хвърлиха под бързия влак. Едната загина на място, другата е настанена в областната болница с тежки наранявания.
 
Инцидентът е станал днес към 14.20 часа на жп линията, срещу полигона, малко преди Симитли.
 
64-годишните Анета и Антоанета Пържови вървели на релсите заедно. Машинистът на влаковата композиция не е успял да реагира и да предотврати фаталния сблъсък. Инцидентът е станал на участък в завой и без видимост.
 
Анета е поела тежкия удар и е издъхнала на място. Сестра й е оцеляла. Настанена е в отделението по хирургия на областната болница с фрактура на черепа и на ребро. "Няма вътрешни увреждания и към момента няма опасност за живота й", заяви Даниел Петров от пресслужбата на здравното заведение.
 
"Все още изясняваме случая", лаконичен бе шефът на ОД МВР – Благоевград Васил Митов. 
 
Двете сестри са бивши медицински сестри. Едната е работила дълги години в Либия като здравен работник. Близначките не са омъжени и нямат други братя и сестри. Имат възрастна майка, която живее заедно с тях на ул. "Иван Шишман".
 
Случаят шокира съседите на Пържови. Никой няма обяснение защо сестрите са решили да се самоубият.
 
"Интелигентни жени. Живееха заможно. Полагаха добри грижи за възрастната си майка. Нямам информация да са се забъркали в нещо нередно или секта", разказа тяхна комшийка.
 
Полицията тепърва ще изяснява причините за инцидента. 
 
Жилището на двете сестри в Благоевград, снимка: infomreja.bg
Жилището на двете сестри в Благоевград, снимка: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK