Двама в болница със счупени ребра и крак при рязане на дърва

снимка: infomreja.bg

Двама мъже пострадаха при добив на дърва край Благоевград и Симитли. 72-годишният Любен М. от благоевградското село Покровник е с две счупени ребра и хемоторакс, след като вчера паднал от дърво при кастрене на шума за домашните си животни.

Докато режел клони, възрастният мъж се подхлъзнал и при падането от дървото се ударил в областта на гърдите в клон, след което се приземил.

След инцидента 72-годишният мъж се прибрал пеша от махала "Марчова" до с. Покровник. Днес обаче се почувствал зле, скенерът установил две счупени рабра и хемоторакс. Пострадалият е настанен за лечение в отделението по хирургия на МБАЛ-Благоевград.

При друга злополука 50-годишен мъж е в болница със счупен на две места крак в областта на подбедрицата, след като рязал с моторна резачката дърва за огрев на днашния фатален 13-и. Инцидентът станал тази сутрин към 10 часа в с. Градево, община Симитли.

Мъжът отрязал дърво, което отскочило и паднало върху крака му. Пострадалият /на снимката/ е настанен за лечение в отделението по ортопедия на благоевградската болница.

 

КОМЕНТАРИ

mimi18:02 - 21.10.2014
Da rejected PO malko darva
Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK