Спайдър Мен, Робин Худ и Грънч забавляват на големия екран децата в Сандански

Снимка: ГЕРБ-Сандански

Готова е програмата с филмовите заглавия, които ще бъдат включени в седмицата на безплатното кино за деца в Сандански. Това съобщи Александър Манолев, който стои зад инициативата „Децата на Сандански“, в рамките на която се реализират предколедните прожекции за най-малките. Той заедно с екипа на „Sandanski Cinema“, с чиято подкрепа се реализира кампанията, са подбрали някои от най-атрактивните заглавия, които стартират по кината от 14.12. Всички прожекции са с начален час 15:00, с изключение на тази във вторник (18.12), която ще започне в 15:30 часа. 

Седмицата на безплатното кино в Сандански ще стартира с премиерата на анимацията “Спайдър Мен: В Спайди вселената“, дублиран на български език. Заедно със своите връстници от цялата страна, децата от Сандански ще могат да гледат премиерния филм за първи път този петък (14.12), но със свободен вход.

Следващото очаквано заглавие, което всички до 18 г. от община Сандански могат да гледат безплатно, е „Робин Худ: Началото“. Неговата прожекция е в събота (15.12). Друг филмов хит – „Гринч“ ще зарадва малчуганите в неделя (16.12). Прожекцията е 3D, като ще бъдат осигурени и очила от организаторите, а филмът е с български дублаж.

В понеделник (17.12) още едно 3D заглавие ще бъде със свободен вход – „Смъртоносни машини“. Във вторник (18.12), само че от 15:30 часа, кино-седмицата продължава с премиерата на първия български коледен филм – „Smart Коледа“. До нейния край, съответно в дните сряда (19.12) и четвъртък (20.12), ще има по още една прожекция на хитовете „Робин Худ: Началото“ и “Спайдър Мен: В Спайди вселената“.

Припомняме, че в рамките на инициативата „Децата на Сандански“, която се организира всяка година от Александър Манолев, през последната седмица преди Коледните празници, всеки ден ще има по една прожекция, на която децата от Община Сандански ще влизат напълно безплатно. Единственото условие е да докажат с документ (лична карта, ученическа книжка, бележник или др.), че не са на повече от 18 години и че са родени, учат или посещават детска градина в Община Сандански. Билетите за децата ще са налични на касата на “Sandanski Cinema” час преди започване на съответната прожекция. Капацитетът на киното е 100 места. От съображения за сигурност няма да бъдат допускани повече зрители от наличните седалки.   

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK