Двама ранени след бой за неплатен наем в Благоевград

снимки: infomreja.bg

Двама пострадаха след здрав бой за неплатен наем и заем от 300 лв. в Благоевград. Инцидентът стана към 14 часа на улица "Иван Михайлов" 23. Квартанката Кирилка решила да си изнесе багажа, без да плати наем и други задължения към хазяина си 82-годишния Станке Гръчки. За да изнесе багажа, Кирилка извикала неин познат, който да й помогне.

Хазяинът усетил, че момичето има намерение да избяга, след като й дал 300 лв. заем, който тя не върнала. Пред къщата се заформила разправия между двамата. При сканадала помагачът на Кирилка нанесъл някокло удара в главата на стареца.
За инцидента е извикана полицията и "Бърза помощ". Хазяинът Гръчки е приет в болница с контузна рана на главата. В момента се уточнява състоянието му на рентген.

Разбрал за инцидента, на място пристигнал и синът на Гръчки, който с няколко удара разбил носа на помогача на наемателката. Младежът е отведен в болницата в Благоевград с кървящо лице.  Пристигналите на място полицаи снеха показания от наемателката Кирилка, която в обясненията си написала, че е изплатила задълженията си към Гръчки. Младата жена заявила пред униформените, че дължи само 2 лв. за кабелна телевизия.
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK