Двама от Гоце Делчев в националното ръководство на Младежкото обединение на БСП

Снимки: БСП

Илия Александров и Костадин Харисков от Младежкото обединение на БСП в Гоце Делчев са сред избраните членове в новото ръководство на младите социалисти в България.

Двамата заместник-председатели на общинската структура в Гоцеделчевско са избрани на проведената национална отчетно-изборна конференция на Младежкото обединие на БСП през почивните дни в София. 

На националния младежки форум делегати от Гоце Делчев бяха председателят на МБСП Димитър Бояджиев, двамата му заместници Костадин Харисков и Илия Александров, както и заместник-кметът на община Гоце Делчев Богдан Боцев. 

"С големия успех, от достойното ни представяне на конференцията и избора на Костодин Харисков Илия Александров за членове на Национален съвет на Младежко обединение в БСП се поздравихме цялата структура в Гоце Делчев, защото за първи път през този мандат ще ни представляват на национално ниво двама наши представители", коментира Димитър Бояджиев, който бе член на националното ръководство до момента.

 

КОМЕНТАРИ

Do Popov10:23 - 26.04.2016
To4no taka, Bocev i Hariskov sa bade6teto!
Popov21:16 - 25.04.2016
Hora kato Bocev I Hariskov sa bade6teto! Mladi, pozitivni i rabote6ti ! Bravo na vsi4ki!
До Един19:33 - 25.04.2016
Не си си написал домашното, Боби Александров го назначиха в КАТ по времето на тройната коалиция, няма нищо общо с ГЕРБ.
Позитивен19:24 - 25.04.2016
Нека пожелаем успех на момчетата!!! А всеки злобен коментар по техен адрес показва в какво примитивно общество живеем. Да злобеем на чуждите успехи означава, че ние сме по ниско от тревата.

FACEBOOK