Четирима пияни водачи се разделят с книжките си, хванаха ги след солидна почерпка

Снимка: Infomreja.bg, архив

Четирима водачи ще се разделят принудително с шофьорските си книжки и ще получат солидни глоби за нетрезво състояние зад волана. 

Двама от нарушителите са заловени в Благоевград. Вчера в 13:20 часа на ул. “Трети март“ е спрян за проверка лек автомобил "Пежо", управляван от 65-годишния С. С. от града. Тестът с дрегер отчел, че водачът е шофирал с наличие на 1,88 промила алкохол.

Към 2,30 часа тази нощ по ул. “Джеймс Баучер“ е спипан след стабилна почерпка и 32-годишният Г. П., също от града. Той е карал мерцедес с 1,97 промила алкохол.

С далеч нескромните 2,15 промила е хванат да управлява мерцедес и С. Ц. - на 51 години от санданското село Пирин. Проверката е извършена снощи към 23 часа при разклона за село Генерал Тодоров, община Петрич.

Срещу пияните водачи са образувани бързи производства за извършено престъпление по чл. 343Б, ал. 1 от Наказателния кодекс.

Малко преди 2 часа през нощта на ул. "Свобода" в Петрич полицаи са спрели за проверка ауди. Оказало се, че водачът освен пиян, бил и дрогиран. Алкохолната проба установила наличие на 1,28 промила. Положителен резултат показал и тестът за наркотици.

34-годишният А. И. от Петрич е задържан за 24 часа. Срещу него е образувано досъдебно производство.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK