Столично дружество ще изготви общия устройтвен план на Община Хаджидимово за 121 800 лв.

Снимка: Infomreja.bg

Софийското дружество „УРБИКА“ ООД спечели обявената от Община Хаджидимово обществена поръчка с предмет „Изготвяне на общия устройствен план на Община Хаджидимово“.

Комисията, председателствана от Вергиния Попилиева и членовете Илвие Метушева, Цветанка Попова, Атанас Кюмурджиев и Васил Радев, е класирала на първо място като най-изгодна предложената оферта от спечелилата фирма.

Дружеството във офертата си е предложило сумата от 121 800 лв. без ДДС за изработка на плана. В сравнение с другите фирми, участвали в откритата процедура, офертата на софийския кандидат е най-ниска, заради което е спечелил 90,39 точки при комплексната проверка от възможните 100 точки.

На второ място с 68,83 точки и с ценово офертно предложение от 123 000 лв. е класирана офертата на „ДЗЗДОУПО“ – Хаджидимово.

Въпреки най-ниското ценово предложение на „ГЕОАРХ“ ООД - 110 000 лв. дружеството е класирано на трето място с 58 точки.

С решение на кмета на община Хаджидимово Людмил Терзиев от процедурата са били отстранени ДЗЗД „Консорциум УРБАНГРУП“ и ДЗЗД „М+М ТИЙМ“, защото представените от тях допълнителни документи не са отговаряли на изискванията според Протокол №1 на комисията. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK