Двама дрогирани водачи и трима с наркотици спипаха за 24 часа в Пиринско

Снимка: Infomreja.bg, архив

Полицейски служители на Първо районно управление в Благоевград са извършили към 21,30 часа снощи проверка в района на ул. “Шар планина“ в града на 20-годишния К. К. от с. Долно Осеново. В него униформените намерили и иззели около 0,9 грама тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис. Младежът е задържан за 24 часа.

Около 18,30 часа вчера на улица "Тетово" в Петрич е извършена полицейска проверка и на 27-годишния В. Г. от с. Право бърдо. От младия мъж, който също е отведен в ареста за едно денонощие, са иззети около 0,89 грама кокаин. Срещу него е образувано досъдебно производство.

С дрога е спипан и 24-годишният И. Б. от Благоевград, който управлявал лек автомобил "БМВ". Той е проверен към 23,30 часа снощи на бул. "Васил Левски" в Благоевград. У него са открити 0,4 грама канабис. С техническо средство е установено, че водачът е седнал зад волана след употреба на наркотични вещества. Задържан е със заповед до 24 часа. Сезирана е Районната прокуратура в Благоевград.

Полицейски служители на РУ-Гоце Делчев, в 01,48 часа тази нощ задържаха 19-годишния А. Н. от града. Момчето е управлявало по ул. “Солун" лек автомобил "Фолксваген Голф“ след употреба на дрога.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK