Двама състезатели от Клуб "Ронин" - Гоце Делчев, с медали от Националния турнир за купа "Раднево"

Снимка: Клуб "Ронин" - Гоце Делчев

Поредно отлично представяне записаха състезателите на Киокушин карате клуб “Ронин” - Гоце Делчев.

На Националния турнир за купа "Раднево", проведен вчера в спортна база "Миньор", Георги Хаджиев завоюва първо място, а Петър Ташков бе класиран трети.

Състезанието е квалификация за националния отбор на кадетите, като първите двама ще участват в европейско първенство. Надпреварата се организира от Спортен клуб "Будокай", с финансовата подкрепа на Община Раднево.

Официалното награждаване на победителите бе снощи, като отличията връчи лично кметът на Раднево, д-р Теньо Тенев.  На всички участници той пожела да продължават да показвата най-доброто от себе си и да не спират да вървят по стъпките на легендите, защото спортът дава самочувствие, сила и воля за победа. 

След тържествената церемония градоначалникът домакин разряза тортата за малките бойци.

В турнира участваха над 200 души от цялата страна, които бяха разпределени в три възрастови групи - до 10, до 12 и до 14 години. Сред тях бяха и каратеките от "Ронин". 

Гоцеделчевският клуб е създаден през 2002 година от двамата треньори по карате киокошинхай Стоян Златев и Петър Темелков.

От октомври 2005 г. "Ронин" е официален член на Федерация българско карате киокушинкай и участва активно във всички мероприятия, организирани от ФБКК /републикански първенства, турнири, турнири с международно участие, летни технически лагери, семинари и други/.

 

Кметът на Раднево разряза тортата за малките бойци

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK