Два нерегистрирани автомобила, двама пияни и един без книжка през уикенда в Пиринско

Снимка: Infomreja.bg, архив

Нарушителите са спипани в Благоевград и Марикостиново

Два нерегистрирани автомобила, двама пияни водачи и един без книжка са спипани през почивните дни по пътищата в Пиринско, съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Благоевград.

Около 16:20 часа в петък на пътя между Благоевград и с. Зелен дол, служители на Първо РУ са спрели за проверка лек автомобил „Фиат Пунто“, управляван от 17-годишен младеж от дупнишкото село Червен брег.

В хода на проверката е установено, че  автомобилът не е регистриран по надлежния ред. Непълнолетното момче е задържано със заповед за задържане до 24 часа.

Към 16:00 часа в събота на бул. “Васил Левски“ в Благоевград е проверен лек автомобил „БМВ“ с 31-годишен водач от Симитли, като е установено, че водилото е без поставени регистрационни табели. Водачът е задържан за 24 часа.    

В 22:30 часа в петък, на ул. “Ветрен“ в Благоевград е извършена проверка на лек автомобил „Фолксваген“ с 53-годишен водач от Петрич, при която се оказало, че водачът шофира без свидетелство за правоуправление. Той е задържано със заповед за едно денонощие. Срещу него е образувано бързо производство.

Бързи производства за извършено престъпление по чл. 343Б, ал. 1 от НК са образувани и срещу двама пияни водачи.

На 28.09.2019 г. около 23:30 часа по ул. “Освобождение“ в Благоевград 37-годишен мъж от с. Черниче е управлявал лек автомобил „Форд Мондео“ с наличие на 1,55 промила алкохол в издишания въздух.

На 29.09.2019 г. около 00:45 часа в с. Марикостиново, 46-годишен мъж от селото е хванат зад волана на „Опел Астра“ с 1,23 промила алкохол.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK