На извънредна сесия в четвъртък връщат сваления преди дни председател на Общинския съвет в Гърмен

Исмет Узунов, снимка: Община Гърмен

2/3 от общинските съветници в Гърмен след скандалната сесия на 1. август, на която бе отзован от председателското място в ОбС - Исмет Узунов, свикват извънредно заседание. На него Узунов ще бъде избран отново на същия пост. Извънредната сесия е насрочена за четвърък с една-единствена точка - избор на председател на Общинския съвет.

Заседанието е свикано след проведено скоростно след събитието среднощно събрание на ДПС, на което бяха привикани всички съветници от партията в Гърмен заедно с непокорните, които подкрепиха предложението на ГЕРБ за оставката Узунов.

Специално за да затегне дисциплината и да "вразуми" непокорните, от централата на ДПС пристигна организационният секретар Ахмед Ахмед и нареди провеждането на незабавна извънредна сесия и връщането на Исмет Узунов на предишния му пост.

Както писа ИНФОМРЕЖА, на редовна сесия на ОбС-Гърмен, проведена на 1. август, председателят Исмет Узунов бе свален и с 5 от гласовете на ДПС. Това се случи след предложение в декларация на ГЕРБ с мотив, че с преминаването си от "Движение за просперитет и сигурност на община Гърмен" в ДПС, председателят Исмет Узунов е подменил вота на избирателите и на общинските съветници, които са подкрепили кандидатурата му за парламентарен шеф в малкия парламент в Гърмен в качеството му на избран съветник от "Движение за просперитет и сигурност на община Гърмен".

След извънредната сесия и възстановяването на председателя, ДПС-Гърмен, започва провеждането на партийни събрания по населените места, както и приемането на нови членове в партията, без каквито и да е ограничения. След около месец се очаква провеждането и на общинска конференция, на която да бъде избран нов лидер.

С  връщането на Исмет Узунов, с широко отваряне на вратите за нови членове и с насрочването на конференция за подмяна на настоящото ръководство, ДПС-Гърмен, буквално стартира предизборната си кампания и започва усилена работа за спечелване на предстоящите евро и местни избори в община Гърмен.

 

КОМЕНТАРИ

Ааааааааа такаааа09:35 - 21.08.2018
Местните структури на ГЕРБ в Неврокопското поле са пълни с измислени герои - Тъпи Гошета, Ислямовци,Асимовци,Жостовски капути Кирчовци,Белишки побойници и др. по - малкоизвестни копелдаци.
Бентли Бентлев14:53 - 09.08.2018
бас слагам че тоя пак няма да го иберът той е нагал лажец и подлогар и винаги е преследвал само парите измамника а за оная нямам думи и не я коментирам тя вече е отпатувала в небитието МАСКАРИИИ УМИТАЙТЕ СЕ БЕЕЕЕ
Жител на рибново16:17 - 05.08.2018
Минке избрахме ви за да промените общината, но за съжаление вие сами си правите далавери. Всички вие кмет и съветници сте най-големите безсрамници, боклуци. Не правите нищо , с което да подобрите общината а само мислите за алчните си задници, играете си на "иди ми ела ми" "обичам те , не те обичам " . По-зле сте от Башев. Голям ... че Исмет няма да е бил председател, та по добре , тоя знае само да е на ясла в общината никаква работа не върши за доброто на хората . Всички вие сте Тъпи и упорити и нахални.
запознат14:37 - 05.08.2018
Ако Минка си мисли че ДПС централата ще я номинира за кмет жестоко се лъже , в последният момент ще я изиграят нека помисли и над този въпрос а не слепешката да се хвърля в прегръдките на Доган и Пеевски

FACEBOOK