Ахмед Пингов и Ели Кумбарова са новите лидери на младежките организации на БСП в Гърмен и Сатовча

Ахмед Пингов - новият лидер на младежката организация на БСП-Гърмен, Ели Кумбарова - председател на младежите на БСП в Сатовча, и Ваня Маникатева - областен младежки лидер, снимки: Личен архив

След преучредяване на младежката организация на БСП в община Гърмен за неин председател бе избран младият социалист Ахмед Пингов.

Пингов е от с. Горно Дряново. Работи в областния град Благоевград като кредитен консултант в банка. Ахмед Пингов е член на БСП от 2011 г. и членската му карта бе връчена лично от сегашния лидер на партията - Корнелия Нинова, която тогава бе излъчена за народен представител от Благоевградски избирателен район.

Ахмед Пингов е един от активните млади членове на БСП. След избора му за председател на младежката организация в община Гърмен, която е със смесено население, младият социалист обеща да работи и развива дейноста с младежите от общината и да бъде отворен към развиването на общинската структура.

Пингов е роден в с. Горно Дряново на 3. февруари 1992 година. Завършил е средното си образование в Гоце Делчев, а висшето - в училището по агробизнес и развитие на регионите в Благоевград със специалност "Стопанско управление".

С нов лидер са и младежите от БСП в община Сатовча. На проведеното отчетно-изборно събрание чаровната Ели Кумбарова бе избрана и оглави младежката структура в Сатовча. Сред първите поздравили двамата лидери и пожелали им успех и сплотяване на организациите бе областната председателка на младежите - Ваня Маникатева.

 

Ахмед Пингов
Новоизбраната лидерка на младежката организация на БСП в Сатовча - Ели Кумбарова

КОМЕНТАРИ

Въведете име...19:12 - 28.04.2018
Зе герб и неговите агенти пишете в профилите на герберите и под тихните материали! БСП е демократична партия !
КОЛОВАР08:24 - 28.04.2018
Новите лидери? Е, точно с тях ще преборят ГЕРБ и ДПС на изборите...... . Дали си вярват? Голям смях!
БСП22:28 - 27.04.2018
Да е честито на новоизбраните младежки лидери!
agent taralenko20:40 - 27.04.2018
понеже в статията за герб са забранени коментарите ще използуваме вашата страница. защо са забранени-защото имаше 10 човека психично болни и един пиян линдйо, румен арнаудов дал отчет-какъв отчет може да направи един боклук с осми клас при това шпионин под кодовото име ,,ЛЕНКО'', герб нямат по итри люде затова си избират осмокласници бивши косачкаджий от АПЕКАТО, как няма да мине събранието спокойно след като в залата няма никого. на някого побира ли му умът каква комунистическа ЧУМА управлява община сатовица, ЕБАХ ТЪЗ ДЪРЖАВА , щом ни командват онези който обикаляха трудово-възпитателните училища, казваше бай тодор малинов, само прочетете кой бил влезнал в герб, директора на гимназията дунчев?.... най вероятно този има висше образование, да ама задачите му поставя клошар с осмо отделение-ето до тук сме се докарали.

FACEBOOK