Български овчарски кучета дефилираха за 18-а година в Разлог

Снимки: Община Разлог

За 18-а поредна година Разлог бе домакин на Киноложка изложба „Българско овчарско куче“. Мероприятието е част от празничната програма за 105-годишнината от освобождението на града.

В изложбата взеха участие клубове от цялата страна, а съдии на мероприятието бяха Георги Илиев и Мая Линк. Изложбата стартира с изпълнение на Танцов състав ”Тракийче” от с. Калугерово, след което всички клубове дефилираха и показаха своите любимци.

Кметът на община Разлог, инж. Красимир Герчев, който преди броени дни получи приза за подкрепа на БГ производителите от сайта  kmeta.bg, поздрави всички участници и им пожела здраве и дръзновение и след една година отново да отбележат всички заедно празника на град Разлог, част от който е и тази прекрасна инициатива, която, за радост, придобива все повече привърженици.

Той награди с медали децата участници, които гордо показаха своите четириноги приятели.

Изложбата се осъществи със съдействието на Община Разлог, а организатори са Местен клуб „Българско овчарско куче" - Разлог, чийто председател Боян Калоянов връчи на градоначалника плакет за подпомагането и развитието на кинологията в града.

На събитието присъства и зам.-кметът на Разлог, инж. Венцислав Гърменов. Класиралите се клубове от тазгодишната киноложка изложба получиха купи и медали.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK