Дупница без вода вече 4-и ден, жители искат въвеждането на режим

Снимка: Infomreja.bg

Все още отстраняват възникнала огромна авария

Голяма част от семействата в Дупница са без вода вече четвърти ден, като недоволството ескалира сред местните жители. Те са готови дори и на протестни действия заради продължилата авария, за която официално информираха от Общината в петък.

„„Водоснабдяване и канализация – Дупница”, уведомява своите потребители, че поради възникнала авария на довеждащ водопровод - ф 1200, захранващ с питейна вода водоснабдителната система на Дупница, ще бъде нарушено водоподаването за гр. Дупница, с. Яхиново, с. Джерман и с. Грамаде, до отстраняване на аварията“, гласеше прессъобщението на администрацията.

Днес проблемът за голяма част от жителите на общината остава неразрешен. „Как не Ви е срам? Толкова ли е трудно да сложите режим и да пуснете вода там където 4 дни няма. Пуснете я поне за 4-5 часа за да се изперем!! Вие ни лишавате от правото ни да ползваме вода!

Пандемия, малки деца, битови нужди..... Това е пълна подигравка с жителите на този град! Моля, въведете режим!“, апелираха жители в социалните мрежи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK