Любослав Пенев е новият треньор на ЦСКА

Снимки: ЦСКА

Легендарният Любослав Пенев е новият старши треньор на ЦСКА. Договорът му с клуба е за година и половина. Той заменя на поста Нестор Ел Маестро.

Пенев беше представен от изпълнителния директор Пламен Марков на пресконференция на "Армията", която можеше да се проследи на живо в официалната фейсбук страница на клуба.

В неговия щаб влизат трима нови треньори - Добромир Митов, Даниел Моралес и Пабло Караско Гомес, а с първия тим работата си ще продължат Ивайло Петров, Томас Нойберт и Кирил Динчев.

"Решението го взех много бързо, аз съм си у нас, не идвам на гости. Поемането на поста си носи и рисковете, обичам предизвикателствата. Искам да кажа едно нещо на тези, които обичат ЦСКА - целта пред отбора е да е на върха, на първо място, да е шампион, да се съобразавят с него.

 Ред, дисциплина и организация, няма да карам никой насила да играе за ЦСКА, но ако стъпи вътре - трябва да дава всичко от себе си за отбора. Фланелката на "Армията" тежи много, публиката е взискателна", заяви новият старши треньор при представянето си.

От клуба пожелават на Любослав Пенев и неговия екип здраве и много професионални успехи!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK