ДТ „Никола Вапцаров“ – Благоевград, очаква малките таланти на голямата сцена

Снимка: ДТ „Никола Вапцаров“ – Благоевград

Малките таланти ще имат възможността да работят с професионални актьори от трупата на театъра

С началото на новия театрален сезон 2021/2022, в благоевградския драматичен театър „Никола Вапцаров“ започна и записването на нови попълнения в детската театрална школа. До края на месец септември всеки родител може да запише детето си в театъра (Билетна каса, пл. „Георги Измирлиев“ 1).

Малките таланти ще имат възможността да работят с професионални актьори от трупата на театъра и заедно да развиват своите артистични и комуникационни умения, да се учат на партньорство и работа в екип и да се възпитават в отношение към изкуството и културата.

Школата по актьорско майсторство е подходяща за деца на възраст между 6 и 18 години, разделени в две групи – от 6 до 12 годишна възраст и от 13 до 18 годишни. Занятията ще се провеждат през почивните дни (събота и неделя), водени от професионални актьори в театъра.

Записването става след попълване на регистрационна форма на място – в касата на Драматичен театър „Никола Вапцаров“. Записването може да се извърши само от родител или самостоятелно, при навършени 18 години.

При въпроси и нужда от допълнителна информация, можете да се обърнете към касата на театъра, телефон: 0879 523 729, e-mail: [email protected] или пишете на Драматичен театър „Никола Вапцаров“ - Благоевград в социалните мрежи

Facebook - https://www.facebook.com/blagoevgradtheater и

Instagram - https://www.instagram.com/drama_theatre_blagoevgrad/

Детската театрална школа към Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград очаква своите нови кандидати!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK