ДСБ-Благоевград: Премиерът е най-голямата спирачка на реформите, подкрепяме ръководството да напусне това псевдоправителство

Снимка: Infomreja.bg, архив

Членовете и симпатизантите на ДСБ в Благоевградски избирателен район излязоха с декларация в подкрепа на партийното си ръководство и лидера Радан Кънев.

"Категорично възразяваме срещу подменената политика и задкулисието, което ясно прозира в отношенията между ГЕРБ и ДПС. Като убедени десни демократи, не приемаме да сме част от такъв „отбор“, който нагло и брутално потъпква десните ценности и заобикаля публичния ангажимент към десния избирател", е позицията на активистите на ДСБ в Пиринско.

Според тях желанието на ГЕРБ е било ДСБ да служи единствено и само за легитимация на правителството.

"Бойко Борисов е най-голямата спирачка на реформите. Той ни ползва като смокинов лист, за да прикрива саботирането на същинската работа по реформите. Министър-председателят ясно показа, че застава зад Делян Пеевски и ние няма какво да правим в това правителство. Подкрепяме 100 % нашия лидер Радан Кънев и заставаме зад неговия нов политически проект", коментира пред ИНФОМРЕЖА общинският лидер на ДСБ Калоян Ханджийски. 

Той изрази надежда останалите формации в Реформаторския блок да се осъзнаят и също да излязат от управлението.

"Необходим е нов проект, който изцяло да заяви и отстоява опозиционните си намерения", категоричен е Ханджийски.

Освен от него, декларацията на ДСБ е подписана от регионалния координатор Спас Тетимов и местните партийни лидери в Петрич, Гоце Делчев, Разлог, Банско, Симитли, Якоруда, Гърмен, Кресна, Хаджидимово и Струмяни.

 

КОМЕНТАРИ

бай спас19:47 - 18.01.2016
Забравили сте още един дето е подписал срещу Борисов- Ангель Живков
Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK