Драскачът от парка в Гоце Делчев с нови „творчески“ изяви

снимки: infomreja.bg

Множество фасади на къщи и фирмени офиси в Гоце Делчев отново осъмнаха нашарени със спрей, съобщиха от Районното полицейско управление в града, където потърпевши са подали сигнали. Почеркът на вандалската проява вече е познат на органите на реда, тъй като авторът отново оставил визитната си картичка, както направи преди десетина дни след "творчеството" си в обновения градски парк.

И сега следите водят към 19-годишния Илия Караилиев, изписващ себе си като „PAWS”. След нанесения пореден среднощен удар вандалът още на другата сутрин отпътувал за Гърция при майка му, която работи там, коментираха съседи. 

Момчето живее в един от блоковете на гоцеделчевския жилищен комплес “Юг”, където Илия Караилиев бе задържан от полицейските органи след направена проверка. В жилището му бе открита пълна чанта със спрейове и флумастри, с които младежът надраска новите пейки в парка и изрисува не една фасада.

От Община Гоце Делчев наложиха на 19-годишния Караилиев парична санкция и определение да възстанови за своя сметка  нанесените щети, след което бе предаден на прокурор.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Димитър19:29 - 22.07.2012
Трябваше още първия път да му беше наложено сериозно наказание - да спре да се занимава с глупости, а и всеки потенциален драскач да се замисли. Да, драскач, защото съм виждал красиви графити, които са като произведение на изкуството, а това са драсканици.
***13:00 - 22.07.2012
Колеги, хубаво вземате снимки от Goceto.com, ама като не питате поне не си слагаите логото върху тях. Да си имаме уважението!
фб13:44 - 20.07.2012
Абе хора за това беше открит фейсбука - пишете му името и снимката веднага излиза
илиана13:29 - 20.07.2012
Искаме снимка на този красавец,за да го даруваме!Хайде да го покажем!

FACEBOOK