Драматизъм и смях във втория ден от "Талантино"

снимки: Община Благоевград

„Играем Чехов” и „Не се гаси, туй що не гасне” представиха възпитаниците на Благоевградски младежки театър в рамките на втората театрална вечер от фестивала „Талантино” в Благоевград.

Поредният фестивален ден премина при голям зрителски интерес. Залата на Младежки дом- Благоевград трудно успя да събере всички желаещи да станат част от театралното вълшебство.

В драматизацията, по разказите на Антон Павлович Чехов- „Играем Чехов”, подрастващите актьори от трупата на Благоевградски младежки театър успяха да разсмеят истински публиката и журито.

Режисьорът проф. Енчо Халачев, обичаната актриса Деси Бакърджиева и началникът на отдел „Култура” в община Благоевград Елена Арнаудова изгледаха с голямо внимание и интерес и втората постановка на децата от „Не гаси туй, що не гасне”. Пиесата по текстове на Иван Вазов, Елин Пелин и Никола Вапцаров припомни на благоевградчани кои са важните моменти в живота, какво е героизъм, какво е борба за свобода и колко важни са любовта и подкрепата между хората.

Днес от 21:00 часа в залата на Младежки дом талантливите артисти ще представят пред благоевградската публика постановката „Снежанка и седемте джуджета”.

Веднага след края на театралната програма от 22:00 часа ще започне специална детска дискотека. В нея ще се включат танцова формация „Екс крю” към Младежки дом - Благоевград.

 

снимки: Община Благоевград
снимки: Община Благоевград
снимки: Община Благоевград
снимки: Община Благоевград
снимки: Община Благоевград

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK