Драматичен театър „Проф. Енчо Халачев“ с премиера за новия сезон

Снимка: Личен архив

Драматичен театър ,,Проф. Енчо Халачев“ открива новия сезон с много смях с ,,Жената и мъжете“. Атрактивната комедия се представя премиерно пред благоевградска публика от театър ,,Проф. Енчо Халачев“. В ролите на жената и мъжете, Даниела Горанова и Любомир Фърков, играят премиерно в Благоевград на 27-ми септември.

Във вторник от 19.00 часа в залата на Младежки дом-Благоевград възпитаниците на проф. Крикор Азарян - Даниела Горанова и Любомир Фърков ще заредят публиката с много смях и добро настроение.

Билетите вече са в продажба на пункта пред сградата на Читалище „Н. Вапцаров“, ако останат свободни места, в деня на премиерата билети ще се продават и пред сградата на Младежкия дом.

,,Жената и мъжете“ е представление по текстове на Леонид Зорин, режисьор е Жорето /Синът на Баш майстора/ от любимия български телевизионен сериал - Любомир Фърков.

Спектакълът ,,Жената и мъжете“ е типична сатира, една дисекция на човешките характери, оформили се в съвременното ни общество. Лято, слънчева сутрин, закуска. За десерт - посещение до психиатрията. Защо?! Не питай!!! По предписание на лекарите – смяна на климата. На планина? Не, картата е за море. Не искам!!! А кой те пита?  Прави каквото трябва, действай както трябва, мисли за което трябва. Не, по-добре не мисли, а яж каквото ти предложат!!!  Сам не можеш да предположиш какво можеш да поемеш – скучно ежедневие, абсурдни срещи, неочаквани обрати, безумни контакти... И всичко гарнирано с въображение, свежест и много смях. Атрактивна комедия, която се приема на един дъх...!

Билети може да се закупят пред Читалище ,,Никола Й. Вапцаров“ – Благоевград, а в деня на премиерата пред Младежки дом –Благоевград.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK