„Портретът на Дориан Грей" изправи на крака столичната публика

Снимки: ДТ - Благоевград

След дълго чаканата и успешна премиера на грандиозния спектакъл „Портретът на Дориан Грей”, вчера Драматичен театър „Никола Вапцаров” – Благоевград, срещна своята публика и в София. Вълнуваща неделна вечер, заслужено завърши с дълги аплодисменти за актьорите.

Билетите за представлението бяха разпродадени за няколко дни и това наложи програмирането на следваща дата в НДК (4 юни), за всички зрители, които останаха без билети за неделната вечер.  

Софийската премиера на спектакъла е част от стратегията на Театър „Азарян” да бъде сцена за столични премиери на едни от най-значимите нови извънстолични представления.

Премиерното заглавие, по романа на Оскар Уайлд, категорично се превърна в топ събитие за Благоевград и региона и очевидно ще се играе регулярно в столицата, поради огромния интерес към заглавието, постановъчния и актьорски екип.

Блестящата игра на Севар Иванов доказа правилния избор през месец октомври, когато той пребори над 70 кандидата в кастинг за ролята, а неговият партньор Калин Врачански, в ролята на Лорд Хенри, за пореден път пленява сърцата на публиката.

Представлението се играе в Благоевград на 15 април, а билетите са в продажба на касата на театъра.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK