Драма в края подели точките между "Пирин" и ЦСКА - София

Снимки: ОФК "Пирин"

Драматичен финал донесе по една точка за отборите на ОФК "Пирин" Благоевград и ЦСКА - София в мач от втория кръг на първенството в Елитната група до 17 години. Домакините, водени от треньора Васил Петров, взеха аванс от един гол още в 3-та минута.

След груба грешка в отбраната на гостите Ивайло Михайлов открадна една топка и я прати във вратата на столичани. Крехкият аванс на "орлетата" се запази до 56-та минута, когато Божидар Чуканов проби по крилото и подаде на непокрития Борислав Будинов, който изравни 1:1. Заредиха се атаки и към двете врати, като тези на ЦСКА определено бяха по- опасни.

Минута преди края на редовното време Георги Георгиев оставен сам в близост до вратата изведе гостите напред. Радостта на столичани обаче бе кратка. Във втората минута от добавеното време, след центриране от фаул, последва разбъркване в наказателното поле на гостите и капитанът на "Пирин" Димитър Митев с точен удар оформи крайното 2:2.

Двубоят на базата в село Рилци бе равностоен, много здрав, не груб, но реферът от Перник Димитър Димитров се престара, като показа цели осем жълти картона.

ПИРИН: Ангелски, Начев, Митев, Шайков, Смиленски, Божиков, Шляков, Крушовски, Дамбов, Михайлов, Колев

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK