Драма с дузпи в Хаджидимово, Места изпусна Спартак

снимка: infomreja.bg, архив

Места Хаджидимово пропусна шанса да продължи напред в турнира за купата на България. Домакините загубиха с 4:6 от Спартак Плевен след изпълнение на дузпи. В редовното време двата отбора завършиха при 3:3, а в продълженията никой не успя да отбележи гол и се стигна до рулетката на дузпите.

Отборът на Места повеждаше на три пъти в резултата, но лидерът в Б група Спартак показа характер и стигна до краен успех. В 15-та минута Георги Самокишев изведе Места напред, но две минути по-късно Станислав Краев бе изведен защитата на домакините и не сгреши за 1:1.

Домакините отново поведоха в 27-та минута след гол на Димитър Парасков. Много бързо след почивката Владислав Василев бе оставен непокрит и изравни резултата. 15 минути преди края Костадин Ряхов отбеляза за 3-2.

Вратарят на Спартак не изчисти добре една топка, тя попадна в Ряхов, който с топовен удар изведе Места отново напред. И когато домакините се виждаха в следващия кръг на турнира, плевенчани изравниха в 85-та минута с гол на Станислав Краев.

При дузпите Раденцов, Василев и Шопов бяха точни от бялата точка за Спартак, а за Места само Крушовски реализира за крайното 4:6.

Въпреки неуспеха Места доказа, че може да се мери с отбори и от по-горна група на родния футбол. Хаджидимовци успяха да вкарат цели три гола във вратата на лидера в Б група, като за сравнение Спартак бе допуснал едва два гола в седем мача от началото на първенството.

На трибуните в Хаджидимово бе и наставникът на Банско Йордан Самоковлийски, който наблюдава играта на Спартак, тъй като това е следващия съперник на козлите в първенството.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK