С голям купон футболистите от ФК "Места" – Хаджидимово отпразнуваха успешен сезон заедно с новия си треньор Димитър Парасков

Снимки: Личен архив

Голям купон три в едно си заформиха в събота вечерта футболистите от ФК "Места" - Хаджидимово.

Празненството бе в хотелски комплекс "Катерина", а основният повод за бурните наздравици и веселието бе приключването на поредния успешен сезон за тима, преминал през много трудности, емоции, разочарования, но и с много точни попадения в противниковите врати.

Момчетата от ФК "Места" изпратиха с признателност и уважение бившия си вече треньор Георги Коджебашев и посрещнаха новия си наставник Димитър Парасков.

През цялата вечер футболистите си припомняха интересни и инфарктни ситуации от мачовете през сезона, като едновременно крояха и своите нови планове за следващия.

Душата на компанията отново бе буйният и чаровен веселяк Стоил Сабахлъков, който е и голмайсторът на футболния отбор от Хаджидимово. За пореден път младежът показа певческите си и други забавни умения, като не остави и за миг компанията, макар и чисто мъжка, да скучае. 

Футболистите от ФК "Места" - Хаджидимово вдигнаха и безброй наздравици, с които си пожелаха нови успехи и много победи през следващия сезон с новия треньор Димитър Парасков.

 

Стоил Сабахлъков

КОМЕНТАРИ

фен10:35 - 06.06.2017
Добри и на терена и на масата , Браво на буйните от Хаджидимово
ЗС на БФС08:50 - 06.06.2017
По-здрав и от Крупник!!!
Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK