Дядо от Кюстендил спечели нов автомобил от “Втори Тото шанс”

снимки: БСТ

73-годишният Йордан Иванов от Кюстендил спечели чисто нов автомобил Opel Asrta Classic III. Придобивката за възрастния човек е от играта “Втори ТОТО шанс” на Български спортен тотализатор. Това е първото събитие по връчване на тото-автомобил в града на черешите.

Кюстендилецът получи ключовете от Светлин Бонев, директор на Районна дирекция на Български спортен тотализатор – гр. Благоевград.

Щастливецът Йордан Иванов е участвал в 72-и тираж на СПОРТ ТОТО, с квитанция с 4 комбинации и 3 позиции за Тото Джокер, на стойност 2,90 лева.

„За мен е чест да връча голямата награда от играта „Втори ТОТО шанс“ в град  Кюстендил. Това е първото събитие в града, макар че от 2002 година досега тук има общо 7 участници, спечелили лек автомобил. Надявам се съвсем скоро да повторим празничното събитие в града и пожелавам на всички кюстендилци още много печалби и награди в игрите на Български спортен тотализатор“, каза Светлин Бонев.

Йордан Иванов от своя страна обяви, че възнамерява да продаде автомобила, тъй като и двамата му синове не желаели да я карат.

 

снимки: БСТ

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK