Дядо Коледа на парти пред бл. 44 и 45 в кв. „Еленово“

снимки: Методи Гушков

На коледно парти се събраха десетки жители на благоевградския квартал „Еленово“ от бл. 44 и 45 навръх Рождество Христово. Мотото на купона, разгласен предварително с афиши и във фейсбук групата „44-45“, бе „Да бъдем по-добри през 2012 г.“ Началото бе дадено точно в 13 ч. под звуците на българския химн.   

И за да бъде кварталното тържество съвсем истинско, децата бяха изненадани с куп подаръци. Предварително закупените от родителите играчки и лакомства раздаде премененият като дядо Коледа Александър Барилски от бл. 44, който пристигна с шейна.

Срещу символичните 5 лв. за куверт дървената маса пред бл. 44 се отрупа с всичко, необходимо за коледната трапеза. Купонът не мина и без задължителната скара, зад която бе небезивестният готвач от ресторант „Калисто“ Владимир Янчов-Дудо.

Главният виновник коледното парти да се случи бе Методи Гушков, също от бл. 44. Той осигури професионална техника, за да бъдат осветлението и озвучаването на ниво, а за финал бе подготвил атрактивно светлинно шоу. Методи вече има опит с организацията на квартални сбирки. По негова идея само преди месец обитателите на двата блока в „Еленово“ се съревноваваха във винен фестивал.

По всичко личи, че кварталните купони пред бл. 44 и 45 жънат все по-голям успех и събират все повече симпатизанти.

Поредно тържество, този път за Трифон Зарезан, готвят живеещите в двата блока.

От агенциите за недвижими имоти в града отчитат засилен интерес към апартаменти в района, но обявени за продажба засега няма.

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK