Дядо Коледа дойде с мотор в дома в Благоевград и раздаде подаръци

Дядо Коледа, мотор, рокери,

Възпитаниците на Дома за деца, лишени от родителски грижи "Св. Николай Мирликийски" в Благоевград бяха приятно изненадани от дядо Коледа, който пристигна при тях не с шейна, а с мотор. Атрактивната инициатива бе на Мото клуб "Кралете на пътя” с председател Кирил Табутов.

Въпреки студа рокери от клуба се събраха на бензиностанцията при ЮЗУ ”Неофит Рилски" и с форсиране на моторите си преминаха по бул. "Св. Св. Кирил и Методий" в града. Финишираха пред социалния дом, където децата и директорът Евгения Йорданова нетърпеливо ги очакваха. 

Нестандартната коледна акция се прави за четвърта поредна година. "Искаме по този начин да доставим радост на децата в навечерието на големия християнски празник Бъдни вечер, за да бъдат те по-смели и по-добри", обясни идеята Николай Янчев от благоевградския мото клуб.

„Нека децата когато пораснат да станат като нас, синове на вятъра”, пожела на малчуганите Стоян Грозданов, изиграл отговорната роля на дядо Коледа.

Пред дома рокерите раздадоха на децата торбички с подаръци и лакомства. Съпричастност към инициативата им се прояви и координаторът на ГС „Сила” в Благоевград Людмила Спасова, която подари на децата сладкиши. Специално за децата, лишени от родителски грижи, членовете на мото клуба спретнаха шоу с фойерерки, след което последваха мотообиколки с участието на по-смелите деца.

Миналата година "Кралете на пътя" подариха на дома истински мотоциклет.

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK