ДПС с агитки и фотографи устрои засади на Корман Исмаилов в Неврокопско

снимки: infomreja.bg

Лидери, кметове и кандидати за народни представители от ДПС и шефове на държавни служби, назначени с протекции на Движението за права и свободи, днес зарязаха служебните си задължения и с мощни агитки окупираха площадите в мюсюлманските села в Неврокопско, за да бранят територии и избиратели от алтернативната на ДПС партия НПСД на Корман Исмаилов и Касим Дал.

Двамата бяха сред най-близките хора на Ахмед Доган, но го напуснаха и основаха своя партия. Сега те участват в парламентарните избори заедно с НДСВ в Коалицията „Център - Свобода и достойнство”.

Днес стотици жители на село Брезница станаха свидетели на грозни сцени. Местният лидер на ДПС Сайди Чолак, председателят на Общински съвет - Гоце Делчев Шекир Аян с агитка от десетина поддръжници, посрещнаха Корман Исмаилов и предизборния му  щаб с кандидатите за народни представители с грозното „Ууууу, мръсник, безсрамник, колко години лапа от ДПС, а сега си дошъл тук да разделяш хората”. „Махайте се!”, крещеше бившият кмет на най-голямото гоцеделчевско село Сайди Чолак към гостите пред смаяните погледи на мирните и нищо неподозиращи местни жители.

„Срамота! Хората са дошли в селото ни, а те ги гонят и обиждат. Нека ги оставят да си кажат за какво са дошли, пък ние знаем за кого да гласуваме. Изложиха се”, под сурдинка и със страх говореха жените от Брезница, които щом чуха виковете на агитката, предвождана от Сайди Чолак, избягаха от пазара.

На поздрава „Добър ден!” от страна на гостите, местният лидер на ДПС и групата му отвърнаха с ругатни и клетви.

Въпреки подготвената „засада” от активистите на ДПС, Корман Исмаилов и кандидатите за народни представители от Коалиция „Център - Свобода и достойнство” участваха в обедната молитва в джамията в Брезница. Те спокойно се поздравиха с десетки жители на селото, които не се поддадоха на страха и посрещнаха радушно гостите.

Същата картина, но не толкова зловеща, посрещна Корман Исмаилов и придружаващите го в Рибново. В центъра на селото кандидат-депутатът и дългогодишен кмет Ахмед Башев също устрои с мощна агитка засада на политическите си опоненти от партията на Касим Дал.

Башев бе ангажирал личен фотограф, който да снима всеки, посмял да се ръкува с опонентите на ДПС, вероятно с цел  сплашване, но методът му не впечатли голяма част от хората.

Абитуриентите от селото дори специално поздравиха с „Добре дошъл” Корман  Исмаилов и се снимаха с него, но имаше и такива, които проявиха агресивност.

Днес, вероятно по сценарий на ДПС, всички площади в мюсюлманските села в Неврокопско се оказаха ангажирани с други предизборни прояви, което не позволи на  Коалиция ”Център - Свобода и достойнство” да проведе своите срещи и митинги сред хората.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Ahi05:18 - 12.05.2013
Zashto gospodin Bashev ne beshe viknal do sebesi inteligentni hora ucheni I vaspitani studenti ta horata da se gordeqt a mie sabral pokrai sebesi vsichki invalidi,djamal kuniv,metata bobotova,gosheto I sichki uvchari sramuta toi samo s tqh govori na edin I sasht ezik..ot sram dori kmeta feim isa se krieshe glupaci s glupacite...vaan dunosnicite balgarski....................................... ..............................................
Бин Ладен12:03 - 11.05.2013
Няма ли служби в България,които да озаптят развилнелия се възродител Сайди Чолак? Няма ли кой да му направи проверка за произхода на парите и наглостта му? Този долен боклук сменяше имената на помаците,крадеше парите и имотите им,организира протести срещу всеки който му е неудобен,бие хора дето не са от неговата партия,източва пари от горското и училището в Брезница,а вие блеете.Е,НЯМА ТАКА НАГЛАОСТ,НЯМА ТАКЪВ БОКЛУК КАТО САЙДИ ЧОЛАК.
Български гражданин, мюсюлманин по религия02:00 - 11.05.2013
Всеки интелигентен мюслманин знае, че дпс вреди на мюсюлманската ни общност. Разваля имиджа ни и ни прави да се чувстваме други в собствената ни родина.
щщщ01:58 - 11.05.2013
Колко са жалки ДПС,вече виждат че си отиват и затова са бесни,не се безпокойте ще свикнете бързо със загубата,защото сами си я потърсихте,а Корман Исмаилов ще бере само плодове от вашето просто отношение,още веднъж ДПС доказа че има прост и неграмотен електорат
буковски01:32 - 11.05.2013
фотографа е заим еминков. преди годи порнах женка му. башев с тия милиционерски номера не минава. вече. ако сутринта не беше раздал малко 50-таци чрез свойте помияри щяха само роднините му да идат на митинга
12423:50 - 10.05.2013
Хаххаах още един луд за връзване "Фотогравски отпор", стига бе задръстихте болницата . Какви ли манипулации готви ДПС за изборите та се призовават да снимат журналистите .Нема лошо даже ще е супер така излизат истините на яве .
ФОТОГРАФСКИ ОТПОР23:30 - 10.05.2013
- ДРАГИ МОЙ СЪБРАТЯ ! ДРАГИ МОЙ СЕСТРИ ! ПРИЗОВАВАМ ВИ УТРЕ И ДРУГИДЕН ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИТЕ ДА СНИМАТЕ КЪДЕ СЕ МЯРНЕ ЖУРНАЛИСТ ИЛИ ЖУРНАЛИСТКА! ВСЕКИ КОЙТО ИМА КАМЕРА НА ТЕЛЕФОНА СИ ИЛИ ПРОСТО КАМЕРА КАКВАТО И ДА Е - ДА СНИМА ДО СПУКВАНЕ ВСЯКАКЪВ ЖУРНАЛИСТ - ПРИШЪЛЕЦ , БИЛО ОТ ГРАДЪ БИЛО ОТ СОФИЯ! ТОВА Е СПАСЕНИЕТО НИ..ПОСЛЕ ПУБЛИКУВАЙТЕ НА ВОЛЯ ВЪВ ФЕЙСБУК..ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН ДА СЕ ОПАЗИМ ОТ ЛЪЖИТЕ ИМ И МАНИПУЛАЦИЙТЕ ИМ ! - ДРАГИ МОЙ СЪБРАТЯ ! ДРАГИ МОЙ СЕСТРИ ! ПРИЗОВАВАМ ВИ УТРЕ И ДРУГИДЕН ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИТЕ ДА СНИМАТЕ КЪДЕ СЕ МЯРНЕ ЖУРНАЛИСТ ИЛИ ЖУРНАЛИСТКА! ВСЕКИ КОЙТО ИМА КАМЕРА НА ТЕЛЕФОНА СИ ИЛИ ПРОСТО КАМЕРА КАКВАТО И ДА Е - ДА СНИМА ДО СПУКВАНЕ ВСЯКАКЪВ ЖУРНАЛИСТ - ПРИШЪЛЕЦ , БИЛО ОТ ГРАДЪ БИЛО ОТ СОФИЯ! ТОВА Е СПАСЕНИЕТО НИ..ПОСЛЕ ПУБЛИКУВАЙТЕ НА ВОЛЯ ВЪВ ФЕЙСБУК..ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН ДА СЕ ОПАЗИМ ОТ ЛЪЖИТЕ ИМ И МАНИПУЛАЦИЙТЕ ИМ ! - ДРАГИ МОЙ СЪБРАТЯ ! ДРАГИ МОЙ СЕСТРИ ! ПРИЗОВАВАМ ВИ УТРЕ И ДРУГИДЕН ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИТЕ ДА СНИМАТЕ КЪДЕ СЕ МЯРНЕ ЖУРНАЛИСТ ИЛИ ЖУРНАЛИСТКА! ВСЕКИ КОЙТО ИМА КАМЕРА НА ТЕЛЕФОНА СИ ИЛИ ПРОСТО КАМЕРА КАКВАТО И ДА Е - ДА СНИМА ДО СПУКВАНЕ ВСЯКАКЪВ ЖУРНАЛИСТ - ПРИШЪЛЕЦ , БИЛО ОТ ГРАДЪ БИЛО ОТ СОФИЯ! ТОВА Е СПАСЕНИЕТО НИ..ПОСЛЕ ПУБЛИКУВАЙТЕ НА ВОЛЯ ВЪВ ФЕЙСБУК..ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН ДА СЕ ОПАЗИМ ОТ ЛЪЖИТЕ ИМ И МАНИПУЛАЦИЙТЕ ИМ ! - ДРАГИ МОЙ СЪБРАТЯ ! ДРАГИ МОЙ СЕСТРИ ! ПРИЗОВАВАМ ВИ УТРЕ И ДРУГИДЕН ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИТЕ ДА СНИМАТЕ КЪДЕ СЕ МЯРНЕ ЖУРНАЛИСТ ИЛИ ЖУРНАЛИСТКА! ВСЕКИ КОЙТО ИМА КАМЕРА НА ТЕЛЕФОНА СИ ИЛИ ПРОСТО КАМЕРА КАКВАТО И ДА Е - ДА СНИМА ДО СПУКВАНЕ ВСЯКАКЪВ ЖУРНАЛИСТ - ПРИШЪЛЕЦ , БИЛО ОТ ГРАДЪ БИЛО ОТ СОФИЯ! ТОВА Е СПАСЕНИЕТО НИ..ПОСЛЕ ПУБЛИКУВАЙТЕ НА ВОЛЯ ВЪВ ФЕЙСБУК..ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН ДА СЕ ОПАЗИМ ОТ ЛЪЖИТЕ ИМ И МАНИПУЛАЦИЙТЕ ИМ ! - ДРАГИ МОЙ СЪБРАТЯ ! ДРАГИ МОЙ СЕСТРИ ! ПРИЗОВАВАМ ВИ УТРЕ И ДРУГИДЕН ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИТЕ ДА СНИМАТЕ КЪДЕ СЕ МЯРНЕ ЖУРНАЛИСТ ИЛИ ЖУРНАЛИСТКА! ВСЕКИ КОЙТО ИМА КАМЕРА НА ТЕЛЕФОНА СИ ИЛИ ПРОСТО КАМЕРА КАКВАТО И ДА Е - ДА СНИМА ДО СПУКВАНЕ ВСЯКАКЪВ ЖУРНАЛИСТ - ПРИШЪЛЕЦ , БИЛО ОТ ГРАДЪ БИЛО ОТ СОФИЯ! ТОВА Е СПАСЕНИЕТО НИ..ПОСЛЕ ПУБЛИКУВАЙТЕ НА ВОЛЯ ВЪВ ФЕЙСБУК..ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН ДА СЕ ОПАЗИМ ОТ ЛЪЖИТЕ ИМ И МАНИПУЛАЦИЙТЕ ИМ ! - ДРАГИ МОЙ СЪБРАТЯ ! ДРАГИ МОЙ СЕСТРИ ! ПРИЗОВАВАМ ВИ УТРЕ И ДРУГИДЕН ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИТЕ ДА СНИМАТЕ КЪДЕ СЕ МЯРНЕ ЖУРНАЛИСТ ИЛИ ЖУРНАЛИСТКА! ВСЕКИ КОЙТО ИМА КАМЕРА НА ТЕЛЕФОНА СИ ИЛИ ПРОСТО КАМЕРА КАКВАТО И ДА Е - ДА СНИМА ДО СПУКВАНЕ ВСЯКАКЪВ ЖУРНАЛИСТ - ПРИШЪЛЕЦ , БИЛО ОТ ГРАДЪ БИЛО ОТ СОФИЯ! ТОВА Е СПАСЕНИЕТО НИ..ПОСЛЕ ПУБЛИКУВАЙТЕ НА ВОЛЯ ВЪВ ФЕЙСБУК..ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН ДА СЕ ОПАЗИМ ОТ ЛЪЖИТЕ ИМ И МАНИПУЛАЦИЙТЕ ИМ !
.... До ХАХО22:30 - 10.05.2013
за разлика от ДПС другите партии оставят хората да гласуват за който си искат... А не като вас Помияри мръсни.... До вчера... та и днес... ДОНОСНИЦИ В Държавна Сигурност, а днес ми обяснявате, че тоя такъв оня такъв... Но това могат да го разберат хора с МОРАЛ !!! А не такива лаинари като ВАС !!! БЕЗ КАПКА МОРАЛ !!!!!!!
ХАХО ДО 6922:13 - 10.05.2013
ДОБРЕ БЕ НАШИЯ АМИ ТИ КАЗА ВСИЧКО, А АЗ КАКВО ДА КАЖА ??? ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ И ПОМАГАЙ НА ХОРАТА ДА СИ ОТВОРЯТ ОЧИТЕ !!!
лекар22:06 - 10.05.2013
Джурко да си лекува шизофренията и да отиде в комуна за лечение на алкохолици .Четох коментара му и разбрах че става въпрос за много болен и мозъчно увреден човек .Предлагам му безплатно лечение в частната ми клиника .Съвет колкото по бързо го направи толковапо добре занего и семейството му . Говоря сериозно нито е заяждане нито е укор ,протягам ръка за помощ .
ПОКАЖИ ОЩЕ 11 КОМЕНТАРА
Код за сигурност, въведете кода aa6