ДПС раздава в Белица торбички с фланелки и попълнени образци на бюлетини, в Гърменско изборни щабове се биха

Снимки: Infomreja.bg

Ожесточена става кампанията на ДПС  на финалната права, дни преди изборите за местна власт в общините Белица и Гърмен, съобщават читатели от двете общини.

„Емисари на ДПС обикалят от къща на къща в община Белица и раздават торбички с фланелки на ДПС и попълнени образци на бюлетини, с които ни се обяснява как да гласуваме за кандидата на партията на Лютви Местан", съобщават жители от община Белица, които за доказателство ни изпратиха и снимки на раздаваните от къща на къща торбички и тяхното съдържание.

Снощи пък в гърменското село Горно Дряново се е стигнало до бой. Шофьор на кандидата на ДПС в община Гърмен ударил мъж от щаба на опонента им. Според разказа на местните хора до грозната сцена се стигнало след като ДПС-активисти начело с техния кандидат нахлули на предизборната среща на  другия кандидат, часът и мястото на която били заявени преди месец.

Хората от Горно Дряново разказаха, че това се случило, за да всеят страх у месното население. Въпреки преизвикания скандал, при който си разменили и двете страни ритници и обидни реплики, на хората от ДПС не било позволено вмешателство в предварително заявената предизборната среща на другия щаб.

В Горно Дряново кандидатът за кмет на община Гърмен е бил освиркан, а щабът му принуден да изчака да приключи предизборната среща на опонента му. От щабовете и на тримата кандидати за кметове на община Гърмен заявиха, че никъде в община Гърмен ДПС нямат заявени дати и часове за провеждане на предизборни срещи и умишлено се вклиняват в срещите на опонентите, за да всяват паника и страх сред избирателите.

За предизборните неразбории, провокирани от ДПС в общините Белица и Гърмен са уведомени съответните Общински избирателни комисии и РУ на МВР.

КОМЕНТАРИ

iv23:48 - 21.10.2015
abe xora daite da dovar6im zapo4natoto ot Belisa, Krai6te,Debren,Dabnisa ,G.Drqnovo da im pokajem na tazi lajliva,kradlivai ne na posledno mqsto samoprovazglasila se za velika partiq DPS kade im e mqstoto v ZATVORA mama im mrasna
patkata21:20 - 21.10.2015
vreme beshe nqkoi da nabie tozi borsuk Djambo
SCHWARZ FREIHERR20:12 - 21.10.2015
САМО ДПС!!!
Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK