ДПС агитка освирка българския химн на митинг в Туховища

с. Туховища, снимка: infomreja.bg, архив

В  рамките на 15 дни министърът на земеделието Мирослав Найденов посети два пъти сатовчанското село Туховища. Първият път, за да се срещне с жителите на селото, а вторият - за да отчете какво е направил в Брюксел по проблема с ориенталските тютюни.

Предизборният митинг на ГЕРБ в Туховища започна след митинга на ДПС. За разлика от политическите опоненти, които не пропуснаха да обвинят в полицейщина министър-председателя Бойко Борисов и министрите Цветанов и Найденов.

Митингът на ГЕРБ започна с националния химн и премина в коренно различно настроение.

Министър Найденов два пъти взе думата: „Само ако им събереш парите от костюмите, с които дойдоха на среща с вас представителите на ДПС, ще се платят пенсиите на хората в селото”, подчерта Найденов.

На митинга на ДПС участваха освен заместник-председателя Лютви Местан шестима депутати икметът на Гърмен Ахмед Башев.

Местан обясни, че осигурените 23 млн. лв. за инфраструктурни проекти не се отпускат заради опасенията, че няма да бъдат усвоени, а присвоени.

По време на вечерната служба на ходжата Найденов прекрати словото си, за да могат хората да се помолят - нещо, което направи огромно впечатление на събралото се множество. Когато ходжата отправи своята молитва, Лютви Местан
продължи да сипе обидни квалификации за управляващите.

Малка агитка от ДПС се опита да наруши настроението и по време на митинга освиркваше българския химн. Това направи грозно впечатление на хората, които след това споделиха, че депутатите Любен Татарски, Георги Андонов, Веселин Давидов, министър
Найденов и областният координатор на ГЕРБ Даниела Савеклиева са имали различно поведение.

Множеството беше развълнувано от словото на дъщерята на кандидата за кмет от ГЕРБ Венцислав Шишков – Силвия, студентка по право. Тя призова да подкрепят нейния баща на балотажа в неделя, защото той винаги е помагал на цялото семейство и в трудни моменти е бил до тях.

Митингът започна и завърши с хора - доказателство, че хората в Туховища не се страхуват.

 

КОМЕНТАРИ

тризна12:05 - 15.10.2012
Живях в таково време на земята, Когато всеки се превръщаше в подлец, В убиец не по дълг, а за наслада. И тласкаше го бясната заблуда към робството на грубата принуда. Живях в таково време н аземята, Когато доносите бяха гордост, чест.Предателството, кражбата -- геройство, А който бе свенлив, за дръзка дума, презираха го, сякаш беше чумав. Живях в таково време на земята, Когато вдигналите глас от този миг Се криеха и хапеха юмруци. От кръв и кал пияна , безразлична страната диво се кикотеше на всичко. Живях в таково време на земята, Когато майчинството даже бе злина.Проклятие за рожбата то беше, Защото оцелели във утроба Завиждахме на гниещите в гроба. Миклош Радмоти
gi11:46 - 14.10.2012
kak sa gerb kolko xorica zapla6ixa 4e 6e ostanat bez rabota i darva ako neglasuvat za tqx
micamaca06:04 - 14.10.2012
А, бе що не научиш да пишеш като си хванал клавиатурата научи и буквите неграмотен такъв
gi22:48 - 13.10.2012
boklyci sa gerb dolo gerb

FACEBOOK