Бум от случаи на шофиране след употреба на алкохол

Снимка: Infomreja.bg

Водачи от Симитли, Рибново, Абланица и Туховища са без книжки

В последните три дни на изтеклата седмица органите на реда отново са констатирали редица случаи на шофиране след употреба на алкохол.

На 26-и юли около 20:45 часа в Симитли неправоспособният водач Н.З. на 26 години от същия град е управлявал лек автомобил „Газ 68А“ с наличие на 2,14 промила алкохол в издишания въздух.

Същата вечер около 22:00 часа 38-годишният Д.С. от гърменското село Рибново е карал лек автомобил „Опел Зафира“ с 1,53 промила алкохол.

На следващия ден около 13:30 часа същото провинение е направил Е.А. на 49 години от село Абланица, община Хаджидимово. Той е управлявал лек автомобил „Део Нубира“ с наличие на 2,40 промила алкохол в издишания въздух!

Близо 4 часа и половина по-късно двойно нарушение на правилата за движение е извършил 41-годишният Я.Я. от сатовчанското село Туховища. Той е управлявал лек автомобил „Фолксваген Голф“ без свидетелство за правоуправление и с1,31 промила алкохол!

В неделния ден – 28-и юли, около 19:35 часа в Банско лек автомобил „Ауди“ е управляван от 18-годишния младеж  В.Х., в чийто издишан въздух е имало 1,78 промила алкохол!

Младежът е от смолянското село Елховец.

Около 23 часа в неделя същото нарушение е констатирано в Симитли, където 25-годишният С.М. от този град е управлявал лек автомобил „БМВ“ след употреба на алкохол. Дрегерът е отчел наличие на 1,55 промила.

Срещу всички водачи са образувани бързи производства по член 343Б, ал. 1 от Наказателния кодекс.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK