Докторант от ЮЗУ стана секретар на Българската асоциация по хипноза

Снимка: ЮЗУ

Докторант Десислава Безинска – Шеинкова от Югозападния университет бе избрана за секретар на Българската асоциация по хипноза.

Решението бе взето по време на Общото събрание на асоциацията, което се проведе в с. Триград. Десислава е докторант и хоноруван асистент в  университета. Тя е психолог с частна практика и член на Дружество на психолозите в България. Занимава се с хипноза отблизо 2 години, а от около година е сертифициран хипнотерапевт от БАХ и официален член на организацията. 

В с. Триград се проведе и семинар, на който х.ас. Десислава Безинска-Шеинкова изнесе лекция на тема: "Теория на връзките или внушението като средство за запазване на любовта". 

Официален гост на срещата бе Маргарита Лет, сертифициран хипнотерапевт в САЩ, член на Американската философска асоциация и националната гилдия на хипнотистите в САЩ.

Сред лекторите на семинара бяха председателят на БАХ - Иво Величков, психотерапевтът Венета Стойчева и др. На срещата официално бяха връчени и сертификати за членство в организацията на всички присъстващи членове.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK