Доктор Емил Тончев от Разлог влиза в парламента на мястото на Гамишев

Колаж: Infomreja.bg

Осмият в листата за парламентарните избори на на ГЕРБ в област Благоевград - д-р Емил Серафимов Тончев, ще заеме мястото на подалият оставка днес депутат Димитър Гамишев, който напусна парламента заради започнала проверка във връзка със данъчни злоупотреби.  

Д-р Емил Тончев е началник на отдел „Образна диагностика” в МБАЛ – Разлог, с 23-годишен професионален опит и общински съветник в ОбС-Разлог, от 2011 г. досега.

Днес докторът получи много поздравления и пожелания за успехи в Народното събрание като лоялен и достоен член на ГЕРБ от съпартийци, приятели и кмета на Разлог - Красимир Герчев.

Ето какво написа в социалните мрежи кметът Герчев по повод влизането в парламента на неговия съгражданин и съпартиец.
„Когато си посветил целия си живот на хората, на работата, на благородната кауза да си лекар, но и добър човек, когато си осмислил и вярваш в идеите на доброто, можеш да направиш много и за България, и за родината, и за родната община, и за хората, които представляваш.

Д-р Емил Тончев цял живот служи на хората и поставя обществените си интереси над личните.

Той ще се ангажира професионално за незабавни промени в здравеопазването, безплатни лекарства за децата и възрастните хора, безплатни ин витро процедури за семейства с репродуктивни проблеми, електронна система, адекватна спешна помощ. Той знае и разбира болките на пациентите и работещите в системата на здравеопазването и ще работи всеотдайно, за да се подобри здравеопазването.

Роден и израснал в Разлог, посветил 26 години на медицината, д-р Тончев милее за своя град и община, помни първите си учители, уважава, цени доброто.
България, Разлог и парламентът имат шанс с достойни хора като д-р Емил Тончев.

НА ДОБЪР ЧАС, Д-Р ТОНЧЕВ!“

 

КОМЕНТАРИ

Христо18:10 - 27.02.2019
Браво докторе!!! Хората те обичат в целия район!! Много не гласуваха за теб, за да останеш в Разлог!!! Успех!!!
Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK