Ремонт затвори за седмица улица „Кокиче“ в Дупница

Снимки: Община Дупница

Улица „Кокиче“ в Дупница е изцяло затворена и ще остане така поне до края на тази седмица, обяви говорителят на администрацията, Христо Апостолов.

Причината е полагане на газопреносна мрежа и последващо цялостно преасфалтиране на улицата, каквато договорка постигнаха кметът на общината инж. Методи Чимев и фирмата-изпълнител, която ще поеме този разход.

По този начин, цялата улица ще бъде обновена, тъй като в горната й част се извършва цялостен ремонт, възложен от Община Дупница с обществена поръчка.

Пътуващите по направлението Горна махала – ж.к. „Бистрица“ ще използват главната артерия за придвижване, докато приключат ремонтните дейности.

Единственият вход и изход на този етап остава улица "Метоха" за живущите в „Градска градина“ като за целта са поставени указателни табели.

Ако се наложи продължаване на ремонтните дейности и в дните на новата седмица, жителите ще бъдат своевременно информирани.

Продължават ремонтите и по други две улици в града, където е предвидено нова тротоарна настилка и ново асфалтиране – „Отовица“ и в квартал Южен.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK