Доган поръчал убийството на Бойко Борисов

Снимка: © Sofia Photo Agency

В последната си реч от трибуната на парламента, секунди, след като 41-ото НС гласува оставката на правителството му, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов хвърли бомба: Ахмед Доган е поръчал атентат срещу него по време на управлението на тройната коалиция, съобщи webcafe.bg.

Силно развълнуван, премиерът, който изглеждаше ядосан и разстроен едновременно, взе думата, за да благодари на приятелите и неприятелите и обяви, че в ГЕРБ са били винаги хора на реда и ще помоли тези, събрали се в негова подкрепа пред парламента, да се разотидат.

"Към г-н Бисеров, досега съм си мълчал, но моля в дните, които остават на парламента, да направите една комисия, да извикате директора на разузнаването, да видите какъв материал е постъпил официално от партньорска разузнавателна централа, в която те уведомяват, че се подготвя атентат срещу мен и там, в този документ, се казва, че е задето са накърнени много сериозни интереси на международната организирана престъпност, затова се подготвя атентат и поръчител е Ахмед Доган".

Парламентът прие оставката на правителството на Бойко Борисов.

В пленарна зала гласуваха 215 народни представители, за - 209, против бяха петима, един се се въздържа.

Премиерът Бойко Борисов и министрите излязоха пред главния вход на парламента, където ще говорят пред около 700 протестиращи, дошли да  подкрепят Борисов.

"Победа! Победа" и "Бойко! Бойко!"  скандира множеството.

Пред тях говори Цветан Цветанов, който заяви, че предстои втори мандат на ГЕРБ, съобщи vesti.bg.

 

КОМЕНТАРИ

08иу08:13 - 23.02.2013
щял е да отърве човечеството по цял свят от най големият мафиот, да беше поръчал поне и брат му цецо-цонецо.или него го оставя на алексей.
Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK