Доброволки от БЧК - Кюстендил: По-състрадателните хора не ни подминават

Снимка: Infomreja.bg

За пореден ден доброволци на БЧК – Кюстендил предлагаха за продажба ръчно изработени мартеници с една единствена цел – събиране на средства за програмата „Топъл обяд“.

За поредна година доброволките Марияна Йосева, Мария Христова и Весела Вукова са част от благородната кауза. Те лично имат своя принос за изработката на мартениците, с материали, предоставени им от БЧК.

„Правя го от добро чувство и уважение към организацията на червения кръст, освен това искам да помогна и на децата, които ще бъдат хранени по програмата "Топъл обяд", за която ще отидат събраните средства.“, каза за ИНФОМРЕЖА Марияна Йосева, която дълги години бе част от екипа на БЧК-   Кюстендил.

„Хората, които одобряват дейността и организацията на БЧК се отзовават, за което им благодарим. По-състрадателните хора не ни подминават. Купуват, всеки според възможностите.“, сподели Весела Вукова.

Освен в Кюстендил, мартениците ще бъдат предлагани в Дупница и в Бобов дол.

„Работим заедно с младежите от БЧК и си поделяме отговорностите и задачите. Мартениците са с цени от 1 и 2 лева. Който обича пуска в кутията и повече. Има хора, които не държат да вземат мартеница, но даряват определена сума.“, уточни Марияна Йосева.

 

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK