Добилият популярност автокрадец Ярослав Димитров е осъден на година затвор

Снимка: Infomreja.bg

Около 20.00 ч. на 13.03.2015 г. Ярослав Димитров се намирал на обществен паркинг в София на ул. „Христофор Колумб“ №1. На мястото било паркирано ауди, модел „А6“, собственост на дружество „Б.“, представлявано от Ч. Димитров.

Автокрадецът проникнал в колата през вратата на водача, след което с помощта на чип /транспордер/, манипулиращ компютъра на автомобила, подкарал возилото. Свидетели на случилото се били Б., Д., Д., М. и А. – служители на МВР, по повод провеждана специализирана полицейска акция.

Малко преди Димитров да напусне паркинга, пътят му бил препречен от полицаите. Крадецът натиснал рязко педала на газта и тръгнал напред през спуснатата бариера. Пред преградата бил полицейският автомобил, в който Димитров се блъснал. Престъпникът се заключил в аудито, но въпреки това полицейските служители го задържали.

По случая е образувано досъдебно производство под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура. В хода на производството на Димитров е повдигнато обвинение за кражба на МПС, както и за повреждане на полицейския автомобил. Димитров е ще лежи една година при първоначален строг режим.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK